Vincent van Gogh à Auvers PDF

De slaapkamer in het Van Gogh Museum. Op het doek staat zijn toenmalige slaapkamer in het gele huis afgebeeld. Boven het bed hangen door hem gemaakte schilderijen. De eerste versie is beschadigd geraakt, maar omdat zijn broer Theo erg onder de indruk was van het schilderij moedigde hij Vincent aan om het vincent van Gogh à Auvers PDF te schilderen, alvorens het gerestaureerd was.


Vincent zelf was ook zeer tevreden over dit schilderij, waardoor hij toegaf en een tweede versie maakte. In 2010 is de versie van het Van Gogh Museum gerestaureerd. De oude vergeelde vernislagen en retouches zijn verwijderd. Uit de restauratie is gebleken dat sommige kleuren in het schilderij veranderd zijn. De wanden en deuren waren oorspronkelijk lila van kleur.

Vincent van Gogh beschreef de kleuren die hij gebruikte in dit schilderij in een brief aan zijn broer Theo. Zie de categorie Bedroom in Arles van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 5 jun 2018 om 13:29. Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

En pratique : Quelles sources sont attendues ? Liste des tableaux de Vincent van Gogh. Bois de la Haye avec jeune fille en blanc? Zurich, Fondation et Collection Emil G. Deux œuvres de Van Gogh, volées en 2002, retrouvées en Italie , lemonde. Conservé à Glasgow Kelvingrove Art Gallery and Museum.